Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ - Евгений Сачев, се

...
Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ - Евгений Сачев, се
Коментари Харесай

Деница Сачева призна: Да, татко е при Гешев. Пожелавам му здраве!

Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ - Евгений Сачев, се оказа  част от новооснованото съдружие на някогашния основен прокурор Иван Гешев. Това удостовери самата тя във фейсбук профила си през днешния ден. 

" Всеки жител на Републиката, включително и татко ми, е свободен да избира на кого да симпатизира политически. Да, разбрах от медиите, че е влезнал в сдружението на господин Гешев. За мен в това няма сензация, няма скрити връзки или зависимости.

Това се назовава свободен избор. Нито той, нито аз в миналото сме влияели на решенията на другия. Личният избор носи и персонална отговорност. Моят избор е явен и няма да се промени. За неговия – поисквам му здраве! ", написа депутатката от ГЕРБ.

По-рано във вторник някогашният основен прокурор Иван Гешев разгласи посредством видео онлайн във фейсбук профила си, че основава гражданско съдружие. Той го разказа като " гражданско родолюбиво, консервативно придвижване за отбрана на християнската нравственос и българските обичайни полезности ".



Eвгений Сачев се озова в партията на Гешев

Гешев уточни, че желае връщане на гордостта, че сме българи и същински национализъм под мотото " господ, родно място, семейство ". Целта му е самостоятелна правосъдна власт, предпазена от незаконни политически похищения. Честен и надеждно следен избирателен развой, възобновяване на мажоритарния избор, на справедливостта, смазана от незаконния олигархичен модел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР